About Me

My photo
:: 15 years old. PMR candidates 9A's, insyaallah.. currently study at SMTSH, Klang. "life is like riding a bicycle. to keep your balance, you must keep moving.." do work and lets pray, Allah will definitely help ::

Friday, 2 March 2012

myspace lapuk ? twitter bosan ?? :D

assalamualaikum >.<
dah lame tak update blog . :)) em aku nak cite sikit . tadi aku baru je online myspace aku . haha . lawak lah . kat myspace takde sorang pun yang online . bosanbosan "
seingat aku , kali terakhir aku on myspace time 2010 kott , masa tu aku baru form1  . lame kan ? hisy! lopek betol . kesian aku tengok myspace tu . haha . tadi aku update status kat myspace . macam macam aku post . benda pelik pelik . haiiya .>.< mentang mentang myspace takde orang on  , nak buat pelik pelik pulok . hee`~

aku teringat pulak time dulu dulu . masa myspace tengah megah . semua orang nak buat akaun myspace . makcik , atok , nenek . senang cerita semua orang nak buat . hahah . lawak lahh ! tapi sekarang lepas dah kenal muka buku , semua tinggalkan myspase . ala.. mane tak nye an . myspace serabot . boring plus lapuk pula tu .  dengan gambar gambar lame yang entah apa apa . huh . malu plus segan plus meluat plus bosan .

hum , hah ! haritu haritu aku buat akaun twitter . adoii . aku tak tau macam mana nak guna benda alah tu . tak paham . aku tengok twitter macam bosan je . okay okay aku mengaku , aku ni cetek it sikit . aku tak tahu macam mana nak guna benda tu . herher . lantak laa . ~