About Me

My photo
:: 15 years old. PMR candidates 9A's, insyaallah.. currently study at SMTSH, Klang. "life is like riding a bicycle. to keep your balance, you must keep moving.." do work and lets pray, Allah will definitely help ::

Thursday, 2 February 2012

pmr pmr ..

assalamualaikum..>.<
haii..da lame tak post entri kt blog ni. aku busy la sekarang. :'(   keje asyek belaja je setiap hari ..' bace buku , buat homework . belambak pulak tu cikgu bagi  . hah! tu baru sikit . belum lagi benda benda yang nak kena hapal .  serabot kepala otak aku nii.. ahhh! nak rehat rehat tengok tv pun sampai tak sempat .. ai maklumlah.. pelaja form3 la kate kan. nak pmr tinggal berapa bulan je lagi . cuak ohh. da la tak bersedia lagi . adoyaii... err~ korang korang yang da lepas pmr dulu mesti penah rasa benda yang same kann?? haha . korang doakan aku ea , doakan aku dapat 9A tau ! aku kalau boleh nak pindah MRSM . ala.. tu pun kalau ada rezeki laa .. kalau tak pun aku stay je kt sekolah agame tu.. haha ade ke ibu ngan abah aku  nak suruh aku masuk KISAS . ahaha ~ lawak lah . hum. susah kot sekolah situ . da lah semua budak  budak kat situ semua nye pandai pandai . =.=" lol .
aku sekarang ni dah tak  banyak main da macam dulu  . dulu keje aku asyek hadap muka buku ja setiap hari . tapi sekarang tak lagi . hee~ tak de masa lah . ni pun aku  curi curi mase nak update blog . takpa takpa, demi pmr and  9A , aku sanggup lakukan ! agi idup agi ngelaban ...! ahaha . bahasa ape pulak lah aku gune ni . bantai lahh ..  =.="
okay la guys . aku nak pi study . bai baii. :)  (poyo je nak study . haha ) assalamualaikum .