About Me

My photo
:: 15 years old. PMR candidates 9A's, insyaallah.. currently study at SMTSH, Klang. "life is like riding a bicycle. to keep your balance, you must keep moving.." do work and lets pray, Allah will definitely help ::

Sunday, 22 April 2012

pemalas !

assalamualaikum..

rindu kat blog kesayangan aku .. huhu . da lame tak update blog. aku sekarang ni tengah sibuk nak siapkan projek sekolah . hemhem . (kajian sejarah tempatan) fuhh.. lengoh mata aku dok cari info info pasal kajian yang nak aku kene buat . sakit mata aku tengok skrin lappy ni lama lama . nasib tak buta . err`~ 

sapa boleh tolong aku buat kst nii ? aku perlukan pertolongan.. nak copy and paste kawan punye agak agak boleh tak ar? emm  . nasib badan la kan , kene hadap bende ni sorang sorang .. kesiann . sapa suruh aku buat lambat lambat . padan dengan muka aku .. :( 

aku harap aku boleh siap kan kst ni secepat mungkin . bulan depan dah nak kene hantar , . adoii . kay la . aku nak sambung buat kst . bubyee ... peace (Y)

assalamualaikum . 

mood : malas gilaaa nak siapkan kajian sejarah tempatan .. :p