About Me

My photo
:: 15 years old. PMR candidates 9A's, insyaallah.. currently study at SMTSH, Klang. "life is like riding a bicycle. to keep your balance, you must keep moving.." do work and lets pray, Allah will definitely help ::

Friday, 1 June 2012

qwertyuiop !

assalamualaikum .

hye . hari ni aku duduk rumah je . cuti panjang yang membosankan . -.- 
ibu abah aku takde kat rumah . diaorg pergi hantar kakak aku masuk universiti . bosan . aku kat rumah dengan adik aku je . takde buat apa . cuma tengok tv ngn makan . huhu . 

ok lupakan pasal tu . aku ada benda nak cerita . aku pelik la dengan budak budak facebook . tak habis habis cakap pasal  HOT . batak betol . err.. macam boleh kenyang je ngn hot dia tu . kawan aku pun sama . kalau jumpa aku mesti dok cakap pasal facebook . naik muak aku dengar . pastu lawan lawan sapa yang paling banyak orang like status . paling ar . menyampah aku tengok diaorang tu . aku bukan apa . aku tak jeles pun dengan diaorang . nak hot ke apa ke tu diaorang punya pasal lah . tapi kalau ye pun tak payah la nak batak sangat . jumpa aku je mesti cakap pasal status facebook . sampai aku punya telinga ni da naik pekak dengar . patut patut la kalau ye pun . ape lah . 

kepada kawan aku , ko jangan  nakhot sangat lah . aku tak batak pun . :p hewhew . terima kasih .


waalaikumsalam .